perjantai 27. helmikuuta 2009

Yllätys

Rankan työputken kruunuksi minua odotti kotosalla ihana yllätys. Mies oli hemmotellut minua kukkaisin ja kuohuviinillä. Paketista paljastui kiva tunika ja huivi, sekä yöpaitanen. Kiitos!! Tästä voi odotettu viikonloppu alkaa! Viikonlopun ohjelma on vapaa, mutta sisältää luultavasti ainakin herkuttelua ja löhöilyä ilman minkäänmoisia aikatauluja =0)

maanantai 23. helmikuuta 2009

Kiirettä

Aika sutinaa ollut viime päivinä. Töissä uuden projektin parissa häärätty aamusta iltaan. Tänään pääsin kotiin jo aiemmin. Väsyttää kamalasti, vaikka otin pienet tirsatkin. Vähäiset yöunet vaativat veronsa. Menossa on työpäivä 4/8 tätä putkea. Kai pitäisi painella happihypylle, voisi piristää kummasti. =0) Ja kaupan kautta, jääkaappi kumisee tyhjyyttään. Sitten saunaa ja kynttilöitä. Kyllä se siitä. Voimia viikon varrelle itse kullekkin! Viikonloppu jo sitten vapaalla. <3

tiistai 17. helmikuuta 2009

Ihana, ihana aurinko!




On hellinyt meitä valollaan eilen ja tänään. Pääsin myös hiihtämään, yhteen lempipuuhistani. Latu tekee järvellä pitkän lenkin. Ranta on kävelymatkan päässä pihastamme. Sukset vain kainaloon ja menoksi. Olo on lenkin jälkeen täynnä virtaa. Toivotaan, että näin kauniita päiviä piisaa jatkossakin! Selvästi tuo aurinkoinen jo lämmittelee ja vie meitä lähemmäs kevättä!

maanantai 16. helmikuuta 2009

Uusi viikko

Alkoi pakkaskelissä, mutta kevättä on ilmassa. Ja rinnassa. Heräsin omia aikojani auringonpaisteeseen, mikäs mukavampaa. Vapaapäiviä edessä ja takana. Salaatit rakkaan ystävän kanssa kaupungilla ja kävely kotiin poskia nipistelevässä pakkassäässä. Miehelläkin alkaa vapaat tänään, edellisistä kahdenkeskisistä vapaapäivistä onkin vierähänyt aika tovi. Tarkoituksena olisi päästä tänään suksille pakkasesta huolimatta. Kerroksia vaan päälle ja sauvat suihkimaan. Kuvissa ystävänpäiväjuttuja, hurmaava nallukka vielä syntymättömältä kummipojalta =0). Ihania kukkaisia rakkaalta, näihin ei kyllästy koskaan. Ja ale-ostoksia; Mariklassikko ja unelmankevyet saapikkaat, joita ihastelin jo ennen joulua ja sain nyt alle puoleen hintaan. Nyt verryttelemään, että kestän miehen perässä jäällä. Mukavaa viikkoa <3





lauantai 14. helmikuuta 2009

Ystävät


Hyvät ystävät ovat kuin lyhtyjä tiellä -
ne eivät lyhennä matkaa,
mutta tekevät sen valoisammaksi kulkea.
-Marleena Ansio-

Onnellista Ystävänpäivää kaikille! Enkeleitä polkusi varrelle!

sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Lepopäivä



Ja uusi viikko aluillaan. Toivotaan, että se tuo meille jokaiselle tullessaan jotain mukavaa <3

maanantai 2. helmikuuta 2009

Kevättä rinnassa







Ihana ilma, niin kaunista. Helmikuulle käännyttiin. Linnutkin laulavat jo kevään tuloa. Vaikka vielä pakastaakin. Viime vuonna muistan nauttineeni pihakahveista jo huhtikuulla. Päivä pitenee ja valo lisääntyy. Pian kevään tuoksut täyttävät ilman. Tuskin maltan odottaa!!