torstai 29. lokakuuta 2009

Syksy ja synttärit









Ennen lunta. Kuivaa, kylmää ja tuulista. Pää lyö vähän tyhjää. On tuhat ajatusta ja toisaalta ei yhtään. Synttärit oli ja meni. Taas vuosi lisää, ja vuosi vuodelta aika kuluu nopeammin. Joulukin jo lähestyy kovaa vauhtia. Nyt on tarpeen sytyttää kynttilöitä ja pysähtyä.


sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Kotiinpaluu






Rukalta kotiuduttu hieman haikein mielin. Arkiahdistus läheni samaa tahtia kuin kotipihakin. Ihanaa kotiin on tulla, oma rakas pesä kun on, ei sillä. Eikä me lomalla niin erityisiä touhuttu; liikuttiin, levättiin ja luettiin. Mutta se, yhteinen aika, tekee kaikesta niin luksusta. Ja kun työt alkaa, tietää sen taas olevan tiukilla. Vuorotyössä kun lähtee vuorot kiertämään, niin se ei välttämättä tiedä yhtään yhteistä vapaata moneen viikkoon. Mutta olen kiitollinen tästä! Tuleehan niitä uusia reissuja. (Nyyh!!)

keskiviikko 14. lokakuuta 2009

RUKA!





Täällä ollaan täydessä talvessa =0) Yksi yö takana mukavassa RukaVillagen huoneistossa, tyytyväisiä ollaan. Onneksi vielä monta yötä jäljellä! Huoneistot ovat juuri valmistuneita, pihapiiristä löytyy kaikkea, mitä saattaa kuvitella tarvitsevansa. Pahoittelen epätarkkoja kuvia, jotenkin hämärissä ei nyt tarkennukset onnanneet. Liikuttu on, kävelylenkkien ja juoksulenkin muodossa. Kivasti kulkee pakkassäässäkin. Loppuun aina tiukka nousu mutkittelevaa metsätietä Rukakyläntien maisemiin. Haltin ja Pentikin liikkeet naapurissa aiheuttavat ylimääräisiä sydämentykytyksiä, mutta yritän vastustella kiusausta. =0)

torstai 8. lokakuuta 2009

Tahkon taikaa





Mä vaan tykkään tästä. Täällä on upeat maisemat, saa raitista ilmaa ja liikuntaa. Levätä ja lukea. Saunoa, herkutella ja tehdä kaikkea mukavaa. Tahkon Spasuites on loistava majoitusvaihtoehto, jos tykkää omasta rauhasta, kokkailla itse omat sapuskansa jne. Löytyy kaikki mitä tarvitsee: hyvin varusteltu keittiö, iso lämmitettävä terassi, takka, omat vessat, taulutelkkarit nettitoiminnolla, hetivalmis kiuas ja sauna rinnenäköalalla. Toimii meille täydellisesti =0)

maanantai 5. lokakuuta 2009

Yllätyksiä



RRR-Rakastan ylläreitä. On kiva saada itselle tai kotiin jotain, pyytämättä ja odottamatta. Sain mieheltä viime viikolla ihanan Haglöfsin Gore-tex-takin etukäteissynttärilahjana. Väri ja kaikki muu takissa oli kovasti mieleen. (hintaa en uskalla edes ajatella) Siitä on tosi paljon iloa pitkäksi aikaa, ympäri vuoden. Kiitoskiitoskiitos!! Miehen hankinta oli myös veikeä enkelipatsas, jonne hän oli ostanut sisälle pienet tuikkuvalot. Tästäkin yllätyksestä tuli kovin hyvä mieli rankan työpäivän jälkeen. Kyllä rakkaalla on hyvä maku! Ja kiltti sydän <3