perjantai 26. helmikuuta 2010

Viikonlopun alku





Noh... Suomi-Usa ei näytä kovin hyvältä, maaleja napsuu väärään päähän kuin sieniä sateella, mitä h***ettiä nuo jätkät touhuaa tuolla jäällä, argh?!
Mutta mutta, muutoin viikonloppu alkanut varsin suotuisissa olosuhteissa. Ihanat, ansaitun oloiset vapaat edessä. Siivottu koti ja puunattu sauna. Uusi lamppu keittiön katossa. Miehen tuomat tulppaanit maljakossa. Uusi, sekin miehen yllätyksenä hankkima, yöpaita yllä löylyjen jälkeen. Ja kylmää Fresitaa lasissa. Huoh. Onnellinen mieli. Kiitollinen sydän.

keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Hienouksia




Mies toi taas ihanuuksia työreissultaan. Topakat, hauskan malliset juomalasit tulivat ihan tarpeeseen. Tahtoo olla joissakin entisissä lohkeilleet reunat. Värikin noissa just mun mieleen. Delicious-terjoilusetti on muuten vaan aivan hurmaava. Mukavat yllätykset oli nuo viikonloppuna pitkän työpäivän jälkeen. Kyllä Muru osaa!

torstai 18. helmikuuta 2010

Huiput


Okei. Tiedän, että itse tehdyt smoothiet ovat the juttu. Mutta, laiskalle en voi keksiä parempaa vaihtoehtoa kuin nämä. Maku on raikas ja ihana. Ihan kuin itse tehty. Hinnasta ei ole tietoa, koska nää on taas kerran miehen löytöjä. Mä oon niin tylsä, että kannan kaupasta aina samoja juttuja. Mies tuo kaikkea uutta ja herkullista. Mies ei juurikaan hintoja katsele, niinpä näiden hinta on hämärän peitossa. Mutta on niin hyvää, että maksaisin suosiolla vähän enemmänkin.

maanantai 15. helmikuuta 2010

Aarre ja muita ihanuuksia




Sain mummolta kauan toivomani aarteen. Vanhan täkin mummolan yläkerrasta päiväunipeitoksi. Se on ihana. Painava ja pehmeä. Suorastaan rakastan sen väritystä ja kuviointia. Olen aarteestani kovin onnellinen. Lisäksi iloitsen tänään uusista tableteista keittiön pöydällä, kauniista keväisestä säästä, ihanien pienten ja suurten ihmisten seurasta sekä saamistani ystävänpäivälahjuksista. Riippuva metallikori koristeineen on lahja kummipojan perheeltä (rauta-avain on pikkumieheltä miehelle ja toimii samalla korkinavaajana) ja Paulo Coelhon mietelauseet serkulta. Teos itsessään on loistava ja ajattelemisen aihetta antava, kuvitus kuin karamelli ja ihan oma luku sinänsä.

perjantai 12. helmikuuta 2010

Lumbago ja pötkylät



Juuri kun selvisin silmätulehduksesta, niin jo iski uusi vastoinkäyminen. Nimenomaan iski, tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta ja meinasi viedä jalat alta. Noidannuoli kuulema. Nyt on piikitetty ja rentoutettu. Silti joudun nielemään lääkkeitä ja koskee. Mutta pitäisi parantua nopsaan, muutamissa päivissä. Tässähän nämä vapaat sitten hurahtavatkin. Toivottavasti ensi viikolla olen taas kunnossa, ettei tarvitse taas sairaslomailla. Tekee niin mieli juoksemaan!
Kuvissa pötkylät jotka tilasin Ellokselta. Ovat Zara Homen mallistoa. Käsinpainettua silkkiä kuulema. Värin piti olla vaalea turkoosi (??!) Tiedän olevani lievästi värisokea, mutta turkoosia en saa näistä väännettyä, en sitten millään. Tilasin siis alesta (silti 29,90€/kpl) , näkemättä väristä kuvaa, vadelmanpunainen malli oli näistä loppuunmyyty. Noh, tykkään näistä kumminkin. Ovat jopa ehkä paremmat kuin turkoosit. Jos sellaisia lie koskaan ollut olemassakaan. Näissä pohjaväri minusta lähinnä harmaa, ja kokonaiskuvasta tulee purppuraan/violettiin taipuvainen. Napakasti tukevat sohvalla kököttäessä kipeää selkää.

torstai 4. helmikuuta 2010

Kodin kohennusta





Kevättä on jo ilmassa, siitäpä johtunee taas kodinkohennusinnostukseni. Tosin tätä on liikkeellä kaikkina vuodenaikoina ja viikonpäivinä =0). Minusta on ihanaa laittaa kotia, vaihdella tavaroiden paikkoja, verhoja, mattoja, tyynyjä. Se piristää mieltä kummasti ja samalla tulee siistittyä nurkkiakin. Ostin uudet valkeat pellavaverhot valoa tuomaan sekä keittiöön, että olohuoneeseen sekä hieman entistä vaaleammanruskeat matot. Tyynyjä ja tavaroita olen venkslannut huoneesta toiseen muuten vaan. Keittiön pöytä laitettiin pienempään muotoon, otettiin siis lisäpala irti ja olohuoneen iso paperivalaisin pääsi keittiön nurkkaan seisoskelemaan. Arkkupöytä siirtyi olohuoneen keskilattialta syrjemmälle. Ja jopa taas onkin ihan uuden oloista. Ihan pienillä muutoksilla.