lauantai 30. heinäkuuta 2011

Kaikenlaista

Huhhuijaa. Nyt sitä on sitten lomat lusittu ja palattu takaisin arkeen.Viimeiset lomaviikot hurahtivat tolkutonta vauhtia ohitse ja elämä muistutti taas monellakin tapaa siitä ettei mikään luultavasti mene niin kuin ennalta kuvittelisi. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Arki on ihan tervetulluttakin, ei siinä mun mielestä ole koskaan mitään vikaa ollutkaan! Toki loman loppumisahdistusta oli ilmassa, kuten aina, ei käy kieltäminen, mutta nyt taas jo muistaa, että elämää on loman jälkeenkin. Ja vapaapäiviä kuitenkin näköpiirissä!

Ajattelin tästä etiäpäin laittaa myös nuo liikunnat tähän samaan syssyyn, enkä enää tuonne liikuntapäiväkirjan puolelle. Tuntuu jotenkin helpommalta niin. Siihen oon tyytyväinen että jotenkin lomasta ja helteestä riippumatta sain pidettyä nuo liikuntamäärät ihan riittävinä. Näillä eväillä on kiva lähteä syksyyn. Odotan jo kovasti juoksulenkkejä vähän viileämmässä kelissä.

Kuluvan viikon liikuntoja:

*ma sali 40min + illalla pyörälenkki 40min

*ti pyörälenkki 45min

*ke sali 1h + pyörälenkki 45min

*to työmatkapyöräilyt 1h 10min/ 26km

*pe sali 45min + työmatkapyöräily 35min

torstai 14. heinäkuuta 2011

Lomaan kuuluu


Herkkuruokia ja ihania hetkiä järvellä.

Toki paljon muutakin. Mutta yksiä parhaista hetkistä ovat olleet nuo kiireettömät hetket järvellä pikkusaarien kupeissa tai hiljakseen moottorilla putputellessa aurinkoisella järvenselällä. Oma rauha, luonto, lämpö ja aurinko luovat sellaista fiilistä jota on vaikeaa muualla saada. Eilen oltiin lähikaupungissa pienellä ostosreissulla ja tehtiinkin alennusmyynneistä kivoja löytöjä edullisesti. Tähän päivään on sitten mahtunut arkisempaa puuhastelua; pihatöitä ja siivousta. Illalla hikoilua salilla ja lenkillä siskon kanssa. Nyt saunaan. Saunapuut tosin ovat lopussa mutta pihistin eilen kassillisen vanhempien puuliiteristä. Aamulla eräs ihana vanha herra tuo meille kuormallisen uutta saunan pesässä polteltavaa.

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Lomatunnelmia





Edeltävät kuvat ovat kesäiseltä ilta-ajelulta miehen siskon perheen kanssa Kangasniemeltä. Käytiin herkuttelemassa ihanassa kahvila Reissupannussa ja ihailemassa maisemia satamassa. Kyllä Suomen kesä on kaunis! 

Meille tuli toissapäivänä nyt se kauan suunniteltu ilmalämpöpumppu ja tosiaan, Suomen suvi tuntuu vielä mukavammalta kun sitä saa tarkastella viileässä nukuttujen, eikä hikisenä valvottujen öiden jälkeen.

Viikon varrelle on mahtunut pitkäksi venyneitä iltoja, sekä aamuja. Nautiskelua järvimaisemasta ja auringosta veneillen. Iloa liikunnasta ja pihatöitä. Tänään siivousta ja pyykkiä. Iltauinteja. Paljon hyviä hetkiä viikon varrella. Kohta viileisiin puhtaisiin lakanoihin, jahka mies kotiutuu taholtaan.





ps. Loistava uusi salaattiyhdistelmä testattu: rucolaa tai jäävuorisalaattia, mansikoita, vesimeloonia, kevätsipulia, halloumia ja kanaa. Toimii!!

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Herkkulämppärit


Pohjalla oivariinia ja sipaisu ketsuppia. Päällä mandariinia, halloumijuustoa, broilerinfilettä ja juustoraastetta. Tooooosi hyvää!

Helteet ovat tällä suunnalla väistyneet muutamaksi päiväksi, raikkaampi keli on ollut ihan virkistävää. Viikonlopun juhlat on juhlittu ja on touhuttu ihan tavallisia arkisia asioita. Sillä erotuksella, että lomalla ei ole kiire. Saa valvoa myöhään ja nukkua pitkään. Eilen katsottiin ihan hauska leffa, jonka nimeä en nyt saa päähäni. Kyseessä oli kuitenkin komedia jota tähdittivät Adam Sandler ja Jennifer Aniston. Kevyttä ja viihdyttävää ajanvietettä. Tänään on suunnitelmissa painua kohtapuoliin salille ja sen päälle lenkkeilemään siskon kanssa.