maanantai 30. tammikuuta 2012

Sitä samaa vaan, liikuntaa =0)

* to sali+ pyöräily 1h 20min + juoksulenkki 45min

*pe juoksulenkki 1h 11min

*la sali 1h

*su kävelylenkki 1h 10min

*tänään ma työmatkakävely 1h 38min

Pakastaa niin pirusti! Lauhtuis jo!

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Liikuntoja vaan sitten

En saa nyt jotenkin kuvia siirrettyä, eikä pinna kestä yrittää enää. Toisena päivänä paremmalla onnella. Tänne kuuluu pakkasta, liikuntoja, töitä, pitkiä unia, päänsärkyä. Tavallista arkea. Ihan mukavaa sellaista, päänsärkyä lukuunottamatta. Haaveilen kevään alkamisesta. Miten tämä tammikuu onkin ollut pitkä kuin nälkävuosi ?! Päivät ovat ihanasti pidentyneet ja aurinkokin on pakkasen myötä pilkistellyt. Muutamana päivänä on ollut mielettömän kaunista. Se mykistää, vaikka varpaat ovatkin jäässä =0)

Liikuntoja:

*la lepo (14h töitä)

*su kävelylenkki 40min + kuntosali 40min

*ma pyöräilyä 40min

*ti kävelylenkki 45min

*ke pyöräilyä 45min  +  kävelylenkki 55min




perjantai 20. tammikuuta 2012

Jälkiruokaa


Herrrrkullinen pannacotta valmistui seuraavasti:

2,5dl kermaa
½dl sokeria, josta osa voi olla ruokokidesokeria
130g valkosuklaata

Ainekset kattilaan,kiehautetaan varovasti, niin että suklaan voi sulattaa joukkoon. Lisätään sekaan kolme liotettua liivatelehteä. Sekoitetaan hyvin. Jäähdytettään seos.

Vatkataan 2,5dl kermaa vaahdoksi. Sekoitetaan jäähtyneen suklaa-kerma-sokeri-seoksen kanssa. Kaadetaan annosmaljoihin. Hyydytetään kylmässä vähintään kolme tuntia. Minä tarjoilin mustkoiden ja ruokokidesokerisiirapin kanssa.

Liikuntoja:

*la lumityöt 45min + kävelylenkki 50min

*su kävelylenkki 1h10min

*ma kävelylenkki 50min

*ti sali 1h10min

*ke pyöräily 40min + lumityöt 50min + juoksulenkki 45min

*to sali 1h + juoksulenkki 40min

*tänään pe työmatkakävely 1h 40min


perjantai 13. tammikuuta 2012

Pestolohi


Eilen oli löysä päivä. En juurikaan saanut nukutuksi yövuoron jälkeen, parisen tuntia vain. Iltapäivällä käytiin vain vähän kaupassa ja asioilla, mutta muuten ilta kului sohvan nurkassa rentoillen. Tehtiin ruoaksi uunikalaa, lohta. Lohen päälle laitoin ensin suolaa ja pippuria Lisäksi sotkin kalan pinnalle sekoituksen tuorejuustoa ja pestoa. Levitin seoksen vasta kun olin esipaistanut kalaa noin vartin verran. Sitten paistoin filettä vielä noin puolisen tuntia. Hyvää oli!

Liikuntoja:

* ma sujui aiemmin suunnitellun mukaisesti: sali 1h + kävelylenkki 1h

*ti työmatkakävely 1h 40min

*ke sali + pyöräily 1h 20min

*to lepo

*tänään perjantaina lumitöitä 1h 30min + pyörälenkki 40min + kävelylenkki 40min

maanantai 9. tammikuuta 2012

Arkea


Juuh. Nyt voi todella sanoa että arkeen on palattu. Elämä tuntuu pyörivän pitkälti sen ympärillä kuka kulkee milläkin töihin, missä välissä ehtii mitäkin ja milloin käy kaupassa. Sellaistahan se on tietysti kaikilla. Jouluisen vapaa-ajan jälkeen sen tuntuu vain hitusen ankealta. Kaipaisin hitusen takkatulta ja leppoisaa yhdessäoloa. Ihanaa kuitenkin, että kevättä kohti mennään! Tuskallisen hitaasti, mutta varmasti päivä pitenee ja valon määrä lisääntyy. Harmi vaan, että talvi alkaa tänä vuonna olla vasta alkamassa. Täällä ainakin reippaasti pakkasen puolelle päästään vasta nyt. On toki pakkasessakin puolensa: toivottavasti pian pääsee korkkaamaan hiihtokauden!

Liikuntoja:

*ke juoksulenkki 1h

*to kävelylenkki 50min

*pe juoksulenkki 1h 11min

*la lepo

*su kävelylenkki 40min

*tänään suunnitteilla salille mars, eli n. sali 1h + osittainen työmatkakävely 1h

tiistai 3. tammikuuta 2012

Uusi vuosi alkoi jo!



Loma siis oli ja meni, nyt on jo palattu töihinkin. Uutta vuotta juhlistettiin herkuttelun ja skumpan parissa. Nähtiinpä upea ilotulituskin. Arkeen paluu on hieman tökkinyt, unirytmistä on vaikeaa saada kiinni kun on tottunut kukkumaan yöt ja nukkumaan yli puolenpäivän. Nooh, kyllä se tästä taas alkaa arki soljumaan, josko ensi yönä jo unikin tulisi silmään!

Sain mieheltä eilen ihanan kalenterin, jota ryhdyinkin heti innolla täyttelemään. Minulla oli viime vuonna samanmoinen Coelho-kalenteri, tykkäsin siitä kamalasti mietelauseineen ja kauniine kuvineen. Kiitos Kulta <3





Tähän vuoteen pätenee samainen lausahdus, jonka latasin puhelimen taustakuvaksi viime vuonna =0) Ei revitä turhaa ressiä, asioita elämässä tulee ja menee. Päivä ja hetki kerrallaan mennään. Iloiten pienistä asioista. Niissähän se onni asuu!



Liikuntoja:

*ti lepo

*ke juoksulenkki 1h

*to lepo

*pe juoksulenkki 1h

*la juoksulenkki 45min

*su kävelylenkki 1h

*ma lepo

*tänään tiistaina suunnitteilla työmatkakävely n.1h 45min