maanantai 30. huhtikuuta 2012

Se on Vappu jo!


Kehissä pakollinen kevään eka krookus. Joka vuosi siitä on laitettava kuva, kun se urhoollisena kampeaa kylmästä maasta! Alkaa tuntua jo kesäiselle. Talvitakit on kiikutettu jemmaan. Pipot laitettu talviteloilleen.  Aurinko lämmittää ihanasti ja pihan raaputuspuuhatkin on aloiteltu. Ihanaa, että vapuksi saatiin lämmintä!

Liikuntoja:

*ti pyöräilyt 40min+ 45min + kävelylenkki 1h

*ke pyöräily 1h 10min

*to pyöräily 1h 10min

*pe lepo

*la pyöräily 1h 20min

*su pyörä+ kävelylenkki 1h 15min


maanantai 23. huhtikuuta 2012

Reipas viikon aloitus




Viikonloppu meni vapaalla. Sääkin suosi. Tuli levättyä, liikuttua ja herkuteltua. Tällaiset viikonloput ovat parhaita! Tänään kävin vanhemmillani pyörällä ja sen päälle salilla serkun kanssa. Nyt maha kurnien odottelen ruokaa unista ja miestä kotiutuvaksi. Reippailun ja suihkun jälkeen olo on ihanan raukea. Vatsat täynnä on tarkoitus mennä vielä pistäytymään appivanhemmilla. Loppuilta lötköillään. Tekisi mieli hakea jotain herrrrkkua kaupasta, olisikohan tänään sipsi-ilta? ;0) Herkuttelu meinaa lähteä multa ihan lapasesta, mutta lähteköön! Onhan tuota tullut heiluttuakin.

Tuntuu keväämmälle jo. Lumet alkavat luovuttaa pikkuhiljalleen. Eilen kävin noutamassa oven poskeen narsisseja. Viikon päästä on vapun aatto. Onhan tuo jo aikakin kevään saapua!

Liikuntoja:

*viime ke pyörälenkki 1h 15min

*to pyöräily 40min

*pe pyöräily 40min + 15min

*la kävelylenkki 2h 45min

*su kävelylenkki 1h 30min

*tänään ma pyöräily 1h 50min+ sali+pyöräily 1h 20min

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Omasta päästä



Kakkua pukkaa. Ohje omasta päästä:

Banaanikakku

4 munaa
2dl fariinisokeria
1½dl vehnäjauhoja
1½dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta
1tl soodaa
150g voita
2 baanaania pieninä paloina

päällä:
tomusokeria
tuorejuustoa

Muuten aika perusmeininkiä. Viikonloppu töissä. Nyt vähän vapaata. Kokkailua, kotoilua, liikuntaa. Olkapää kiukuttelee. Lienee kiertäjäkalvo tulehtunut. Tai limapussi. Ei auta kuin varoa. Harkitsen buranakuurin aloittamista. Mutta tuumataan.

Liikuntoja:

*to sali+ pyöräily 1h 20min + työmatkapyöräily 1h 10min

*pe työmatkat pyörällä 1h 10min

*la-su lepo (töissä) (la ½h happihyppy)

*eilen ma pyöräilyt 1h 10min

*tänään ti aamulla pyöräily 15min + kävely 1h. Illalla hapetuslenkki ½ h

Salit jäävät nyt tällä viikolla väliin olkapään vuoksi. En viitsi mennä, kun ei pysty täysipainoisesti tekemään.  Mennään ulkoliikkeellä olon mukaan. Toivottavasti tästä ei nyt tule pitkä vaiva. Täytyy kuitenkin olla tyytyväinen ettei estä kaikkea tekemistä! Toiveissa olisi myös aurinkoa loppuviikolle! Märät rätit taivaalta saisivat jo riittää!

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Paluu arkeen


Kuvassa lukeekin jotta mistä se on liisattu. Merkki liittyy siis toissaviikkoiseen hankintaamme, kun päätimme ostaa miehen vanhan kuplavolkkarin takaisin kotiin. Autohan on aivan ihana, vaatii vaan pientä hiomista ollakseen parhaimmillaan;peltityötä, maalausta ja sen sellaista. Täytyy malttaa vielä odotella tovi, jotta sillä pääsee törryyttelemään. Ja odotankin kovasti! Toivottavasti projekti etenee pian johonkin suuntaan.

Tänään on taas edessä paluu työmaalle useamman vapaapäivän jälkeen. Vaikka olen vapaillani puuhannut kaikenlaista, enkä suinkaan vain lepäillyt laakereillani, tökkii taas paluu arkeen kummasti. Olisi niin paljon kaikkea puuhasteltavaa ja niin paljon mukavampaa aikatauluttaa päivänsä oman mielensä mukaan, kuin työn ehdoilla. Mutta ei auta itku markkinoilla, takaisin vain sorvin ääreen reippaalla mielellä. Kun on arkea ja työtä niin vapaakin tuntuu herrrkulle sitten kun sitä taas on. Ihminen tarvitsee välillä arkea ja näkkäriä sanon minä!

Niin ja onnea vielä Rakkaalle Isille Synttäripäivän johdosta <3

Liikuntoja:

*to vielä bonuksena 40min kävelylenkki illalla

*pe pyöräily 1h 15min

*la sali 1h 30min

*su kävelylenkit yhteensä 3h

*ma pyöräily 2h + juoksulenkki 1h

*ti pyöräily ½h + kävelylenkki 1h

*tänään ke sali + pyöräily 1h 30min + työmatkapyöräilyt 1h 10min


torstai 5. huhtikuuta 2012

Pääsiäistä!






Nytpä se on pääsiäinen käsillä. Ei uskoisi, kun ulos katsoo. Lunta tulee taivaan täydeltä. Argh, jo riittäisi! Paistoi tänään aurinkokin, että paremmastakin tiedetään. Tähän päivään on kuulunut lukuisia kauppareissuja, iltapäiväsali sekä leipomuksia. Sitruunakakkua tottakai, samoin tuttua lohipiirakkaa. Mutta myös lisäksi persikkapiirakkaa, johon tein muropohjan, ja laitoin päälle persikoiden lisäksi maustamatonta tuorejuustoa, vaniljarahkaa ja kuohukermaa sekä sulatettua valkosuklaata. Kananmunan lisäsin em. sekaan. Rohmusin jo palasen ja kombinaatio on tosi herkullinen! Määristä en oikein osaa sanoa, ehkä n. puoli pakettia tuorejuustoa ja rahkaa, loraus kermaa ja 100g valkosuklaata. Sinnepäin! Nyt haaveilen vielä happihypystä, mutta keli sanoo toista. Kassellaan!

Liikuntoja:

*viikko sitten to lepo

*pe 40min pyöräily

*la-su ½h happihypyt

*ma 1h10min pyöräily

*ti 1h 10min pyöräily

*ke lepo

*tänään to kävelylenkki ½h + sali ja pyöräilyt 1½h