lauantai 8. marraskuuta 2008

Tela, pensseli ja geisha-kakku

Geisha-kakkua miehelle isänpäiväksi. Vietettiin etukäteen, koska huomenissa olemme töissä. Samaista kakkua tarjosin myös omalle isukilleni, kun kävivät äidin kanssa tuomassa minulle sukset ensi viikon pohjoisen lumia varten. (Toivotaan että on lumia!)

Kakussa: 2 prk rahkaa, 1 prk flora-vispiä, 3 levyä sulatettua geisha-suklaatia, 4 liivatelehteä.
Pohja: voi-digestivekeksi


Nyt myös vessa sai uutta sävyä, samaista harmaata kuin takkahuoneessakin. Puolipaneelit edelleen valkeat, mutta ennen kanervansävyinen yläosa vaihtui hillitympään harmaaseen. (Maali tosin loppui kesken ja yksi seinä sai pintaan jotain omituisenvalkeaa vanhaa elähtänyttä maalia, jonka kaivoin perimmäisestä nurkasta, mutta keskitytään kolmeen kauniinväriseen seinään. Harkitsin myös maalin loputtua viimeisen seinän tapetointia medaljonkitapetin jämällä, mutta tapetointitaitojeni ollessa olemattomat olisi lopputulos ollut luultavasti nykyistäkin katastrofaalisempi.) Kiva ylläripylläri työstä kotiutuvalle miekkoselle ;0) Liekköhän?!

Ja sitten vielä: Oikein ihanaista Isänpäivää omalle rakkaalle Isukille ja kaikille muillekin Isänpäivän viettäjille!

4 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Kakun ohje taltioitu.. kiitos terveisin yökukkuja Krisse

Maissi kirjoitti...

Ohje kuulostaa tosi hyvältä. Ostin miehelleni isänpäivälahjaksi geishaa, se kun on meidän herkkua. Ehdottomasti täytyy kokeilla kakkua!

Hanneloore kirjoitti...

Moikka Anki:)

Kiitos reseptistä.
Siitä on aikaa kun viimeksi olen täällä piipahtanut ja tuosta teidän takkahuoneesta tuli tosi raikas ja kaunis. kummasti maalaus tekee terää:)

Terkuin toinen maalari
Hanneloore

Anonyymi kirjoitti...

Geishasta tulisikin varmaan hyvänmakuinen kakku, itse olen tehnyt pätkiksistä se myös oikein maukas=)

Karita