perjantai 27. heinäkuuta 2012

Lepopäivä


Tänään en ole tehnyt juurikaan mitään! Aamulla aamutoimet, kukkien nyppiminen ja kastelu, koneellinen pyykkiä, siinä se! Sitten hyppäsin autoon ja ajelin maaseudun rauhaan. Miehen säätäessä omissa projekteissaan, tulin minä lapsuudenkotiini viettämään aurinkopäivää vanhempien ollessa reissussa. Olen vain lueskellut lehtiä, makoillut auringossa ja surffannut netissä. Voi miten tekikään tällainen päivä hyvää! Kuvituksen puutteessa siskontyttöni pienempänä tietokoneella taitelema kuva, jonka nimi tiedostoissa oli "Kesä". Tänään nimittäin tuntui kesältä taas! Onhan nuo ilmat suosineet muutenkin töiden aloittamisen jälkeen. Mutta mukavaa kun aurinko paistaa, olipa sitten töissä tai vapaalla!

Huomenna on äidin synttäripäivä. Hän viettää sitä tällä kertaa Ruotsin maalla. Toivottavasti sielläkin huomenna kelit hellivät päivänsankaria! Onnellista Syntymäpäivää Äiti-rakas <3

Liikuntoja:

*ma sali 1h 5min

*ti pyöräily 1h 10min

*ke pyöräily 1h 10min

*to kävelylenkki 1h 5min

*pe lepo

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minkäs ikäinen tämä tyttönen on nykyään, joka on noin mahtavan piirroksen tehnyt :D? Löysin blogisi Googlen kautta, oikein mukava sellainen ja ihania ruokia! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tämän kesän rippilapsia on siskontyttö =0) Kiitos kaunis!
-Anki