maanantai 9. maaliskuuta 2009

Pyhänä

Pöperönä kurkku-kaalisalaattia, jossa molemmat ainesosat siis raasteena, joukossa fetakuutioita. Kastikkeena oliiviöljyä ja hunajaa. Tämä tarjolla kera perinteisen lihapullan. Tosi hyvää! Äiti laittaa tuorekurkun sijaan suolaista, huippua sekin. (hermo meinaa mennä kun blogger jostain syystä pyöräyttää kuvan nurin niskoin, mutta olkoon,olen tyyni ja rauhallinen)

Kuva iltalenkin varrelta mitä kauneimpana kevätiltana. Valo on vaan jo ihan erilaista kuin muutamia viikkoja sitten. Tähtitaivas näkyi sinisellä pohjalla. Olen ottanut kävelysauvat taas tehokäyttöön. Niillä saa peruslenkkiin uutta pontta ja liikettä alleihin. En voi uskoa, että joitakin vuosia sitten oli niin pöljä, että vannoin etten tule moisia kapistuksia ikuna omistamaan. =0) Hyvät vehkeet ja kasvattavat liikunnan tehoa kummasti. Sauvakävely on 20% tehokkaampaa kuin normaalikävely.
Näyttäköön miten höperölle hyväänsä!


3 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Herkullinen lisuke ja niin helppotekoinen että tällainen poropeukaloinenkin saisi tuon onnistumaan:) Varmasti kokeilen joskus!
Eihän sauvakävely ole hassun näköistä, nykyään sitä harrastaa niin moni että siihen on ihan tottunut, tuttu ääni: kops kops kops, ei herätä hilpeyttä, eikä sauvakaävelijöiltä enää kukaan "vitsiniekka" varmaan kysy että onkos tyttö unohtanut sukset jonnekin:))Itse tosin kävelen ilman sauvoja sillä en voi kovin tehokkaasti heiluttaa käsiäni kipeän olkapään takia.

Krisse kirjoitti...

Hyvää alkavaa viikkoa toivottelee iltalukusilla ollut Krisse

Krisse kirjoitti...

..kurkistappas blogiini..siellä on jotain sinulle..