sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Keskikesän juhlaa

On viettetty oikein urakalla perheen ja ystävien parissa. On syöty, juotu ja seurusteltu. Saunottu pitkän kaavan mukaan. Mukavaa oleilua. Tänään kävi vielä pieni mies, joka oli ihan söpöin pikkupoika ikinä, pisti vähän suihkulähdettä remonttiin ja hämmenti minkä ehti, mutta sai lakusuisella lähtömuiskulla kaikki synnit anteeksi. =0) Olin aattonakin töissä, ja torstai-aamuna juoksentelimme vielä miehen kanssa pitkin kaupunkia haalimassa uusia kesäkukkia, ruokaa ja muita tykötarpeita juhannusta varten. Nämä pajukorit löytyivät Tokmannista puoleen hintaan.


Sääkukat kukkivat suihkulähteellä. Mies keksi lisätä asetelmaan myös äidin vanhan emalivadin. Saatiin myös hankittua korkeampi kartiotuija entisten pallomaisten puskien kaveriksi.
Huomenna palataan arkeen ja hyvä niin. Tulevan viikon suunnitelmissa puutarhatöitä, visiittejä mummolassa, lasten kanssa touhuamista ja viikonloppuna miehen suvun serkkujuhlat. Toivottavasti ehdin myös tavata pientä kummipoikaani. Nyt on loma. Se alkaa pikkuhiljaa piirtyä tajuntaan. Ja voi pojat että tuo ajatus tuntuukin mukavalta ;0)

Ei kommentteja: