maanantai 29. kesäkuuta 2009

Rengasreissu



Hetken mielijohteesta tänään. Viikonlopun serkkupippalot juhlittu pitkän kaavan mukaan alta pois. Viime yönä kunnon unet ja tänään puolenpäivän jälkeen pikaiseen kotona paikat puts. Sitten eikun menoksi. Pyysimme myös minun vanhempani mukaan. Kiva reissu oli. Ylläolevat kuvat Savonlinnan vanhan kasinon hurmaavasta pihapiiristä. Tuolla myös ruokailimme ja sapuska oli erinomaista. Alla olevat kuvat taasen Rantasalmen Porokylästä, Järvisuomen sydämestä. Aivan upean kaunis paikka myöskin. Keskiaikainen Emäntäpiika -ravintola viiniluolineen ja aitoine kallioineen oli aivan huikea. Sinne pitää joskus päästä vaikka ihan yökuntiin, majoitusvaihtoehdotkin tosi monipuolisia.




Tässä miehen jo tovi sitten menneen kihlajaispäivän kunniaksi ostamat ruusut. Paljon ei tarvinnut tällä kertaa edes muistutella. Mies on aika hyvä muistamaan tuollaiset merkkipäivät, ainakin toisinaan ;0)

Ja vielä ensimmäisen lomapäivän kunniaksi viime maanantaina hankitut vedenvihreät puikulatyynyt pitsikoristein Tokmannilta. Tiedän, että meillä on jo ennestäänkin tyynyjä vähän liikaa, mutta näitä en voinut vastustaa. Vaalanpunaiset versiot näistä jäivät hyllyyn mieltä polttelemaan. ;0)

Ei kommentteja: