torstai 5. elokuuta 2010

Kuopiossa


Eilen asuntomessuilla, josta ei yhtään kuvaa. Ryysistä oli vähän vieläkin ja kuuma niin että hiki virtasi. Kaunista ja hienoa oli paljonkin, mutta oman oloista varsin vähän. Eniten tykkäsimme Mammutti-hirsitaloista, jotka olivat jotenkin selkeitä ja raikkaita. Tarpeeksi tavallisia ollakseen kodikkaita. Kuopiosta tarttui mukaan ylläoleva valaisin Kodin Terrasta sekä AmandaB-kaupasta pieni ovikoriste. Kuvissa myös miehen toissaviikolla hankkima Haglöfsin pullovyö, joka on osoittautunut äärimmäisen näppäräksi pyöräillessä ja rullaluistellessa. Juostessa en ole vielä testannut. Pullo kestää hyvin paikoillaan, liukuu sulavasti käteen ja takaisin. Vetoketjutaskuihin saa sujautettua avaimet ja puhelimen.

2 kommenttia:

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Mulla oli aiemmin tommonen juomavyö enkä saanut sitä juostessa toimimaan. Sulla näyttää olevan tuo pullo siinä kyllä paljon tiiviimmin, että ehkä se auttaa asiaa.
Ja varmaan mitä lättänämpi takamus sen parempi. =)

Anonyymi kirjoitti...

Juu, no mulla ei oo ainakaan lättänä tuo peräpää, että siitä ei ole etua
=0) Katsellaan myöhemmin miten juostessa toimii, tuntuis kyllä että saattais vähän hölskyä. Sulla tais nykyisin olla se pienipulloinen vyö käytössä?

t.Anki