sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Rauhallinen aamu


Pakkanen paukkuu lähes kolmessakympissä. Vaan eipä haittaa. Kevättä kohti mennään. Illat ovat minusta valostuneet jo kovasti. Eilen, kun oli oikein kirkas pakkaspäivä, oli vielä neljän jälkeenkin ihan valoisaa. Tänään on miehen syntymäpäivä. Heräsin ajoissa viemään hänet työmaalle. Eilen hieman juhlittiin hyvän ruoan, saunomisen ja rauhallisen koti-illan merkeissä, työpäivän päälle tosin. Vaan eipä haitannut sekään. Oli ihana ilta ja kuoharikin poksautettiin. Kuvan paketissa ovat miehen vaihtoon lähteneet Art-kengät. Hänellä on yhdet samanmerkkiset, useita vuosia sitten Andiamosta hankitut suosikkipopot. Enää ei olla näitä löydetty mistään. Sen sijaan löysin netistä espanjalaisen verkkokaupan, Artshopin. Vaikka tilasin samankokoiset kuin aiemmat, talvikengät tosin, olivat nämä liian suuret. Niinpä menivät vaihtoon ja toivottavasti ensi viikolla saapuvat uudet, sopivan kokoiset. Postikulut ovat omaa luokkansa kun lähettelee vaihtopakettia espanjaan. Yritys ei maksa palautuksia silloin kun kyseessä ei ole viallinen tuote. Halusin ostaa miehelle myös uuden tuoksun, kun kenkäasiat menivät vähän ketuilleen. Onneksi tykkäsi kovasti.


Tässä joulupukin tuoma kaunis kalenteri tälle vuodelle. Suunnitelmia on kevään varalle joitakin. Pienestä reissusta johonkin haaveilemme. Töiden puolesta ei tosin ole kovin moneksi päiväksi varaa irrota. Alla uusi Iphone, joka odottelee mykkänä liittymän aukeamista. Saas nähdä miten tätä värkkiä tottuu käyttämään. Kehuneet kuitenkin ovat.


Nyt täällä kotona on pyörii pesukone. Astianpesukone odottaa tyhjentämistä. Pientä pikasiivousta, sitten pakkaseen  reippaillen mummoa tervehtimään. Illaksi töihin. Sellainen sunnuntai tänään.

Ei kommentteja: