torstai 21. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen
Kylläpä on ollut kiirettä! Paljon töitä ja kaikkea. Nyt on aikaa vähän hidastaa tahtia. Pääsiäinen saa tulla, pikasiivottu on ja kukkia hankittu maljakoihin. Jääkaappi täynnä evästä. Muuta ei tarvitse. Happea ja liikettä kuuluu pääsiäissuunnitelmaan. Lepoa päälle. Eipä muuta, enkä muuta kaipaakaan.

Pihalla ovat lumet saaneet hurjaa kyytiä, pitäisi varmaan alkaa sulaneita länttejä raaputtelemaan puhtaaksi, ei olisi koko haravointiurakka kerralla edessä. Rapunposkia jo vähän puhdistelinkin. Ulkona tuoksuu kevät, multa ja maa. Raikkaus. Katupölytkin saanevat lähiviikkoina kyytiä. On ollut ihana päästä pyöräilemään, työmatkoilla saa kätevästi liikuntaa ja muutenkin pyörä helpottaa kummasti liikumista paikasta toiseen. Aikas harvoin kun autolla ajelen.

Mies on sairaslomalla. Varvas murtui pallopelissä. Kyllä se siitä. Ja onneksi pystyy kuitenkin touhuamaan kaikenlaista, ettei tarvitse vaan olla öllötellä. Ei tule aika pitkäksi. Mutta nyt minä lähden lenkkeilemään kohti kuntosalia. Sen päälle eilen leivottua pitsaa. Illalla ehkä vielä pyöräilyä. Ja ainakin vadelmapiirakan leivontaa.

Ei kommentteja: