keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Lahjakortilla


Sain joku tovi sitten anopiltani lahjakortin Marimekkoon kiitokseksi avustani.  Kävin muutamaan otteeseen ihmettelemässä valikoimaa ja eilen päädyin kotiuttamaan sieltä kuvan mukaisen yksilön. Mietin ensin pienempää ja näppärämpää klassikkoa, mutta lopulta tulin siihen tulokseen, että reilun kokoisella laukulla on mulla enemmän käyttöä. Tykkäsin kuosista ja väristä. Laukku oli sopivasti alennuksessakin, että lahjakortin hyödyntämisen jälkeen pulitettavaa jäi vain 5 euroa. Ei paha =0)

Muuten elämä on tällä hetkellä vähän haipakkaa. Paljon töitä ja muuta puuhaa. Reissu odottelee jo nurkan takana, ja sitäkin täytyisi hieman valmistella. Arki on kuitenkin mukavaa, päiviin on mahtunut paljon hyviä liikuntoja, mukavia hetkiä ystävien, perheen ja Rakkaan kanssa sekä eilen suuren Pienen Ihmeen ihastelua. Ystäväni pieni poika oli suloistakin suloisempi silkkinen pieni pakkaus. Ja kummipoikani, pieni vielä itsekin, hoiteli uutta tulokasta isoveljen ylpeydellä.

Nyt kamoja kassiin ja polkemaan kohti työmaata. Viimeiset työpäivät täytyy selättää ennen ensi viikon lomaa. Oijoi! Onpa ihanaa vaihtaa hetkeksi maisemaa kahden Kultasen kanssa!

Liikuntoja:

*to aamusali+ pyöräily 1h 10min + työmatka toiseen suuntaan 35min pyörällä

*pe pyörällä työmaalta kotiin 35min

*la lepo (kaupunkikävelyä parisen tuntia)

*su kävelylenkki 50min

*ma pyörälenkki 50min

*ti pyörälenkki 45min

*tänään ke sali+pyöräily 1h 25min + työmatkapyöräily 1h 10min

Ei kommentteja: