torstai 20. lokakuuta 2011

Levi!
Loma oli I-H-A-N-A! Nyt on sitten palattu arkeen ja on lähes kokonainen työviikko jo takana. Vähän oli pää pyörryksissä kun sunnuntai-iltana kotiuduttiin noista ihanista maisemista illansuussa ja maanantaina odotti työpäivä 7-21. Mutta ihan hyvinhän tässä on arkeen paluu sujunut. Eilen saatiin huolestuttavia uutisia lähipiiristä, miten tuntuu, että jatkuvaan on ollut viime aikoina jollain läheisellä vastoinkäymisiä ja vaikeuksia terveyden kanssa. Harmittaa ja pelottaa, voisiko olla edes hetken hieman tasaisempaa? Toivotaan, että kaikki kääntyy hyväksi, joiltain osin tässäkin on ollut jälleen kerran onnea onnettomuudessa.

Levi oli huippu. Rentoa oloa, kylpylää, herkuttelua, takkatulta, luontoa, raitista ilmaa ja kainaloa <3 Mikäs sen parempaa.

Nyt täytyisi suunnistaa mummoa moikkaamaan, sitten työmaalle pyörällä. Huomenna viikon viimeinen työpäivä ja sitten monta vapaapäivää peräkanaa. Suunnitelmissa liikuntaa, haravointia, päiväunia ja leppoisaa oloa. Kaupunkireissu äidin kanssa. Kanervia, pihavaloja, kynttilöitä.

Liikuntoja:

*vloppu ennen Leviä la-su kävelylenkit 45min

Levillä :

*peruskäppäilyä parin kilsan verran joka pv, ei liikuttu autolla ollenkaan.

*ti 16km vaellus Kätkätunturilla

*to 18,5km vaellus Levin huipun reitillä

*pe 10km reissu latupohjalla Rakan vaellusreitillä

*la 25km vaellus Pyhän reitillä


Kotona:

* ma ½h venyttelyä ja jumppaa

*ti työmatkapyöräily 1h 10min

*ke kävelylenkit 45min + 1h

*tänään to kävelylenkki 1h + työmatkapyöräily 1h 10minEi kommentteja: