tiistai 27. marraskuuta 2012

Marraskuun viimeistä viedään
Eilen olikin vapaapäivä. Erinäisistä syistä venkslasin vuorojani ja teen eilisen työvuoron toisena päivänä tällä viikolla. Hengähdyshetki olikin todella tervetullut. Aamu alkoi miehen kontrollikäynnillä lähikaupungin sairaalassa. Sitten hieman kodin nurkkien siivousta ja joulufiiliksen virittelyä. Iltapäivällä polkaisin pimeän laskeutuessa reilun parinkympin pyörälenkin. Illaksi leivoin herkkupitsaa ja makoilin sohvan uumenissa. Päälle hieman pidemmät yöunet. Oikein passeli päivä.

Pitsassa:

peruspohja
broilerinsuikaletta
sipulia
paseerattua tomaattia
mustapippuri + suola
herkkusientä
aurinkokuivattua tomaattia
juustoraasteen puutteessa pienia paloja halloumia, edamia ja cheddaria

Tällä viikolla tänne kuulema tulee talvi. Lupauksena siitä näkyy maassa märkänä kuurana. Illaksi pitäisi pakastaa. Ja huomiselle on luvattu aurinkoa!! Ihan parasta.

Suunnitelmissa onkin nyt parina päivänä käppäillä työmaalle. Saa kunnolla liikettä ja happea. Huomiselle (ehkä) ja ainakin perjantaille on suunnitteilla aamusalia myös. Saas nähdä miten paljon sitä lunta tuleekaan, loppuuko pyöräilyt toistaiseksi tähän? Pitkälle syksyyn on onneksi siitäkin lystistä saanut iloita! Nyt toinen kuppi kahvia, kaupungille asioille ja kauppaan. Sitten töppöstä toisen eteen kohti työmaata!

Ei kommentteja: