maanantai 15. syyskuuta 2008

Hiljaa hyvä tulee


Vai tuleeko? Se tulee nyt testattua ainakin tämän päivän sapuskassa. Muuten taidan olla varsin kärsimätön tyyppi. Padan tyyppisen ratkaisun rakensin uuniin ja ajattelin antaa muhitella oikein ajan kanssa. Ruokaan upposi palapaistilihaa, viipaloitua tuoretta herkkusientä, sipulia, perunaa, porkkanaa, valkosipulia ja suolakurkkua. Kyytipojaksi lihalientä, musta- ja valkopippuria, suolaa, loraus punaviiniä ja kermaa. Nyt ulkoilemaan ja odottelemaan vesi kielellä millaisia makuja uunin lämmössä jalostuu.

Mukava päivä. Aamulla toisen yövuoron jälkeen pyörällä kotiin raikkaassa ilmassa. Lämmin suihku ja untuvapeiton alla pari tuntia sykkyrällä. Kotipuuhia ja kauppareissu. Ruoan valmistusta, kynttilöiden sytyttelyä ja Norah Jonesin samettista hyräilyä. Illemmalla hyvää ruokaa, sauna ja yhdessäoloa. Maanantaikin voi joskus saada kehräämään.

2 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Nam, mitä ruokaa! Aivan oikea asenne, elämän pienet ilot <3

mimosamamma kirjoitti...

Mulle tuli ihan kamala nälkä kun luin tuon reseptin ja katsoin kuvaa herkullisesta padasta... En voi yleensäkään katsoa mitään ruokaohjelmia, niin hirveä nälkä kurnii silloin vatsassa että syön kaapit tyhjiksi:) Ja nyt on pakko mennä syömään!