tiistai 16. syyskuuta 2008

Pieniä paheita

Tänään ratkesin kauppareissulla samaan ansaan kuin useina muinakin päivinä; lehtihyllyn ohi ei pääse sujahtamaan niin etteikö sieltä joku sisustusopus tarttuisi mukaan. Lisäksi sitten myös karkkia, noita tulisia, vaikka saan niistä aina jonkin sortin allergisen rektion, poskia punoittaa ja kutittaa. Pieni hinta hyvistä herkuista. Suklaa onkin sitten tarkoitettu kakkuun. Tähän kun lisätään se, että mies vei minut ravintolaan syömään päivällä, voidaan tulla hyvinkin pian siihen tulokseen, että on syytä painella lenkille ja kiireesti. Korvissa voin kuulla takapuolen leviävän. =0) Päivän saldo liikunnan suhteen on tähän mennessä pihakalusteiden kantamista varastoon. Nukuinkin yli puoleen päivään, 12 tuntia!!
Kahden valvotun yövuoron jälkeen nukuin kahtena päivänä yhteensä vain reilut kuutisen tuntia, tämä selittänee edellisen.

Kakulle kävi viimeksi niinkuin kävi, ja muistan huutaneeni etten prkl leivo enää ikinä mitään. Noh, viikko leipomatta riitti näköjään ja mieliteko voitti turhan uhoamisen =0) Kakku on jo jääkaapissa tekeytymässä, JA MUISTAN PITÄÄ POHJASTA KIINNI KUN LIIKUTTELEN SITÄ!! Sävelsin ohjetta omasta päästäni juusto-valkosuklaakakuksi ja aiomme nauttia siitä mansikoiden kera. Saa nähdä ovatko mittasuhteet onnnistuneet sinnepäinkään.


Kakussa siis:

1pkt Hovi-maustamatonta tuorejuustoa
1prk rahkaa
1prk Flora vanillaa
200g sulatettua valkosuklaata
2dl sokeria
ripaus vaniljasokeria
4 liivatetta

digestive-keksi-voi pohja


ps. Eilinen pataruoka oli ihan loistavaa, ehkä paras aikaansaannokseni ruokarintamalla ikinä. Muhi uunissa lähes neljä tuntia ja kyllä kannatti odottaa!!

4 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Heissan Anki ja kiva kun kävit "kylässä":) Tuttuja ostoksia, sisustuslehtiä tulee ostettua tämän tästä ja karkkihyllyn ohi en pääse, ostoskoriin pujahtaa yleensä suklaata. Tuo kakku taitaa olla myös aika herkkupala:)
Totta kai saat linkittää minut, mukavaa, minäkin teen "vastaiskun" ja pläjäytän sinut listalleni:)

Rutistuksia sinulle myös:)))
Marja

mimosamamma kirjoitti...

Minä pöljien pöljä: minähän OLEN LINKITTÄNYT sinut jo aikoja sitten:)

Krisse kirjoitti...

Upeaaa... ruokaaharrastavan blogi... tnne tulen huomenna ajan kanssa. Ihana blogi!
Ruokaa ja ruuanlaittoa rakasta Mummi....

Malla kirjoitti...

Sama ratkeaminen tapahtuu täälläkin liian usein - sisustuslehdet ovat ehdoton heikkouteni.

Kakku kuulostaa ihanalta. Pitäisipä itsekin saada aikaiseksi leipoa taas.

Mukavaa viikonloppua sinulle Anki!