perjantai 16. huhtikuuta 2010

Piristyksiä


Tämä miehen siskon perheen tuliainen Teneriffalta pääsi kaunistamaan keittiötä. On todella kaunis kynttilöineen illan hämärässä. Väri sointuu täydelliseti tapettiin.
Tänään oli harmaa ja synkkä päivä, mutta se piristyi ihanilla asioilla. Suurimpana niistä se, että varasimme matkan Kreikan Pargaan, lähtöön on alle kuukausi. Olen tästä onnesta soikeana. Kokonainen viikko rauhassa kahden, ihanaa! Päivän harmautta virkisti kummasti myös vesisateessa tehty juoksulenkki ja miehen tuomat ihanat ruusut. Piha alkaa olla lumeton, kunhan hieman kuivahtaa, olisi haravointihomman aika!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen vähän kade. En tosissani ollut. Sinne Kreikkaan haaveilen taas pääseväni. No, ehkä ensi kesänä, kun tänä vuonna on loma elokuussa ja siellä on tuhottaman kuumaa. Hauskaa ja rentouttavaa matkaa teille! Leppoisia lomailmoja ja maukkaita herkkuja!
-arja-

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Arja! Meilläkin on edellisestä "etelänlomasta" jo hurahtanut pari vuotta. Odotan tätä intopinkeenä =0) Toivottavasti koneet jo tuolloin pääsevät taivaalle! Mukavaa kesän odotusta!

t.Anki