maanantai 10. syyskuuta 2012

Vapaapäivinä



Tänään oli leppoisa ja spontaanisti vietetty vapaapäivä. Aamulla kävimme serkun kanssa salilla ja sen päälle kävin moikkaamassa mummoa hoitokodissa. Sen jälkeen kävimme äidin kanssa metsästämässä heille uudistusta sisustukseen. Matot lähtivät tilaukseen sovitettavaksi. Mieleisiä valaisimia ei näiltä nurkilta löytynyt, joten pyyhkäisimme hetken mielijohteesta lähikaupunkiin Pentikille. Sieltä lähti mukaan kauniit pallojalkavalaisimet kauniiden varjostinten kera. Minun matkaani lähti suloinen punainen paperinarutabletti eteisen lipaston päälle. Shoppailun päätteeksi kävimme syömässä ja huristelimme ruokakaupan kautta kotisille. Nyt odottelen miestä kotiin työmaaltaan, josko kävisimme vielä vähän reippailemassa syksyisessä säässä. Sitten saunaan ja ajoissa unille. Huomenna on tiedossa pitkä päivä töitä. 



Maljakossa varmaankin kesän viimeisiä omalta pihalta saatavia kukkasia. Nauhusta ja marja-aronian oksaa. Täytynee siirtyä ostokukkasiin.



Viikonloppuna pyöräytin mustikkapiirakan. Kermaviilin sijaan sekoitin mustikoiden päälle maitorahkaa, smetanaa ja sokeria. Tosi hyvää! Ja hyytyi, vaikka paistetuani huomasinkin unohtaneeni täytemassasta munan kokonaan. =0) Valmista piirasta ei juuri ehtinyt kuvailemaan, meni jo parempiin suihin!
 
Liikuntoja:
 
*pe kävelylenkki 20min+ pyöräily 35min
 
*la kävelylenkki 1h 20min
 
*su kävelylenkki 1h + pyöräily 15min
 

Ei kommentteja: