maanantai 13. elokuuta 2012

Viikonlopun eväitä




Okei. Tuo yläkuvan setti ei ehkä varsinaisesti niin herkulta näytä, mutta oli jokatapauksessa todella hyvää! Pannulla broilerin suikaletta, silputtua pekonia, sipulia, valkosipulia, mustapippuria, suolaa, paprikaa sekä ripaus aurajuustoa. Päälle loraus ruokakermaa. Nuudelin kanssa oikein maittavaa!


Alakuvassa taas peruslihapullat, joiden taikinaan raastoin halloumijuustoa sekaan. Nam! Taikina siis jauheliha+ muna + korppujauho+ halloumi+ jauhelihamauste+ mustapipuri+ aromisuola ja oliiviöljy.

Uuden viikon alussa ollaan taas! Paljon kaikenlaista suunnitelmaa on viikolle ja sen päälle roima annos työtunteja. Hyvillä yöunilla tämä viikko on hyvä aloittaa. Lisäksi on luvannut aurinkoa viikon varrelle, ihanaa!

Tällä viikolla on tarkoitus käydä mustikassa äidin kanssa, kerätä viinimarjoja, käydä mummon luona, treenata salilla pariin otteeseen, käydä appivanhemmilla, ottaa vastaan saunapuukuorma, autella veljenpoikaa uuden kodin kanssa, pyöräillä työmatkat ja muuta sellaista mitä viikko tuoneekaan tullessaan =0) Lisäksi töissä pukkaa iltavuoroa neljänä seuraavana päivänä.

Nyt mars salille ja mummolle, siitä se viikko alkaa!

Liikunnat:

*to pyöräily 35min+ 1h 10min

*pe sali 1h 30min + kävelylenkki 60min

*la pyörälenkki 1h 10min

*su kävelylenkki 60min


Ei kommentteja: