tiistai 21. elokuuta 2012

Kauniita aamuja



Yllä olevat kuvat ovat uuden sovelluksen testailua. Latasin PowerCam Appsin Appstoresta. Aika kiva ohjelma, jossa efektit kuvaan voi säätää jo kuvausvaiheessa, eikä vasta valmiissa kuvassa. Alemman efekti on muistaakseni retro ja ylemmän sweet paris. Sovelluksessa on myös hauskoja videoefektejä, kuten kaitafilmityyppistä ym.



Viikonloppuna tein hyvän mustikkapiirakan. Pohja n.170g margariinia, 1muna, 1,5dl sokeria, 1dl perunajauhoja, 2dl vehnäjauhoja, 1tl leivinjauhetta ja ½tl suolaa. Pinnalla kermaviili + muna+ sokeria oman maun mukaan ja tietenkin niitä mustikoita n 200g. Nautittiin vaniljakastikkeen kera, pyöreä vuoka oli melkein kerralla syöty!

Eilen mies toi Ikean omenapiirasta työreissultaan. Sekin tarjoiltiin vaniljakastikkeella, eipä ollut yhtään hupsumpaa sekään!

Tämä kuluva viikko on melko työntäyteinen, töissä taas hieman erikoisrutistusta tiedossa. Eilinen aamu on raikas ja kaunis, oltiin iskän kanssa mustikkametsässä. Isi oli varustutunut eväin, ja kylläpä kahvi ja leipä maistuivat täydellisen hyvälle kannon nokassa loppukesän auringonpaisteessa!! Nyt ei mahdu pakkaseen enää mitään, pakko jättää pieniä koloja ruoalle ja jäätelölle. Metsässä olisi mukavasti hurahtanut koko päivä, mutta eipä auttanut kuin suunnata työmaalle. Kauniit aamut ovat kyllä yksi elämän parhaita asioita. Nytkin on yöllä ollut tosi kylmä, maa on huuruinen ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta, ihanaa! Ajattelin suunnata työmaalle jalkasin, saan nauttia säästä oikein urakalla. Sitä ennen kauppaan ja taidanpa pistäytyä appivanhemmillakin. Nyt liikkeelle!


Liikuntoja:

*su kävelylenkki 1h 15min

*ma mustikassa 2,5h + pyöräily 1h 10min


Ei kommentteja: