keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

Löytöjä




Tässäpä viime päivien hankintoja, osa herätesellaisia =) Aurinkotuolit löytyivät puolivahingossa Citymarketista ja kangaskin sattui mieleinen, melkoisen mukavat ovat lekotella. Vaatetta kaksivuotiaan kummitytön synttäripakettiin. Torkkupeitto sohvalle sadepäivien (ja aurinkoistenkin) iloksi muiden tähtijuttujen seuraan. Sekä kenkäkaupan ohi kulkiessa silmään pistäneet kultalipokkaat kesämenoon, ovat kaiken kukkuraksi vielä mukavat jalassakin.

Alkuviikko on kulunut erinäiseen kaupungilla luuhailuun, koti- ja pihapuuhiin sekä ajoittaiseen laiskotteluun. Toissailtana kunnostauduttiin miehen kanssa topakalla liikunnalla pyöräilyn ja juoksulenkin merkeissä. Teki melkoisen hyvää keholle ja mielelle!

Huomenna suuntaamme kohti Tahkovuoren maisemia Spasuitesin huomaan, jossa ainakin nettisivujen perusteella pitäisi tällä pesueella olla mukavat oltavat =)

Aurinkoisempaa loppuviikkoa!



1 kommentti:

*Katinkainen* kirjoitti...

Tuo tähti-innostus sisustuspuolella
on huhuilemassa selvästikin
myös meikäläistä..
Hypistelin jo huonekalukaupassa tähtipäiväpeittoa ja kuikuilin tähtityynyjä niiden kamuksi...
Enemmän tähtikuvio minuun iskee,kuin maailmalla jylläävä pilkku/pallobuumi.
Kuopuksen huoneeseen voisin hyvinnii laittaa tähtityynyjä piristykseksi!!!=O)
Sitähän ei koskaan tiedä,millainen sisustusinnostus sitä ryöpsähtää,kun illat alkavat pimentyä ja kesä kallistuu syksyn puolelle...sitten kun malttaa ajatuksen kanssa ryhtyä kämppäänsä tiirailemaan sillä silmällä.
Uusia sisustustuulia odotellen!!!