lauantai 5. heinäkuuta 2008

Terveiset Tahkovuorelta







Kotiuduimme juuri onnistuneelta reissulta. Tahko Spasuites oli yhtä hieno kuin olimme odottaneetkin, tilaa oli reilusti ja lasitetulta suurelta terassilta, kuten myös saunan lauteilta upeat näkymät Tahkovuoren rinteisiin. On päästävä joskus uudestaan!

Sää suosi onneksi ja eilen lämpötila oli jo hellelukemissa. Ulkoilimme, pelasimme minigolfia ja kävimme keilaamassa. Uimaan ei uskaltauduttu, vesi tuntui sen verran kylmältä vielä. Rohkeampia uimareita se ei tosin näyttänyt haittaavan.

Oli alunperin tarkoitus olla vain yksi yö, mutta menomatkalla päätimme, että jos mahdollista niin jäämme toiseksikin yöksi ja ajelemme tänään aamusta pois. Onneksi näin, sillä olisi ollut sääli hukata eilinen hieno keli autossa istumalla.

Nyt kotona jo pyykkikone laulaa ja kauppaan olisi suunnattava haalimaan täytettä tyhjyyttä kaikuvaan jääkaappiin.

Leppoisaa viikonloppua!

2 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Moi! Tehän olette ehtineet matkustella ja tehdä vaikka miten paljon mukavia juttuja loman aikana!! Ja mukavia ostoksiakin. Tuo tähtipeitto kolahti minuunkin. Vanhemman pojan huoneeseen minullakin sopisi tuo kuvio oikein hyvin..

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Anki kirjoitti...

Tähtijutut ovat kyllä nyt kolahtaneet mulle =)

Makuuhuoneessa taas esiintyy erilaisia sydämiä viltissä, tyynyssä, lampussa, taulussa jne. Mutta ovat turhan hempeitä olohuoneen puolelle.

Mukavaa ja aurinkoisempaa alkuviikkoa, kiva kun kävit kylässä =)