lauantai 19. heinäkuuta 2008

Parempi päivä

Tänään oli parempi päivä. Sää oli aurinkoinen ja lämmin. Mielikin virkeämpi. Miehen sisko kutsui minut eilen iltaa istumaan ja yö menikin sitten viinin ja maailman parannuksen merkeissä. Tarjolla oli myös ihanaa mozzarella-pestosalaattia ja pinaatti-fetataskuja. Nam! Aamulla olo oli väsynyt, mutta kivaa oli!



Eileniltaisella pyörälenkillä napattu kuva paikalliselta uimarannalta sen jälkeen kun ranta on hiljentynyt innokkailta uimareilta ja auringinpalvojilta. Liikunta tekee terää niin keholle kuin mielelle ja bonuksena saa katsella kauniita maisemia ja nuuskia kesän tuoksuja.



Liljat kukkivat kauniisti rapunposkessa. Siirsin näitä toisesta penkistä kaksi kesää sitten ja nyt kukkivat tässä ensimmäistä kertaa.


Nurmen leikkuun jälkeen oli aikaa ihastella valon ja varjon leikkiä ilta-auringossa pihamaalla. Pienestä sitä voi onnentunnetta saada, pipanoita, kyllä juuri leikattu nurmi on sitten kaunis!



Kävin tänään kaupungilla ja löysin kivat Kaffen farkut puoleen hintaan. Kävin myös apen ja anopin luona päiväkahvilla, nautimme marjapiirakat sekä kahvit ja konjakit parvekkeella, kauniiden kukkasten keskellä. Illasta tein pihatöitä ja kävin siskon kanssa pitkällä pyörälenkillä. Reilusti plussalle jäi tämä päivä, miestä vaan kaipailen kun on hällä kiirettä piisannut niin ettei ole nähty kuin vilaukselta. Loma loppuu pian ja se aiheuttaa ahdistusta ynnä kauhistusta, keskiviikkona pitäisi mennä töihin, hui!! Minne viikot katosivat??! Onneksi vielä muutama päivä. Huomenna tulee pieni kummityttö vanhempineen kylään. On luvassa lohen savustusta ja seurustelua. Mukavaa.




1 kommentti:

Pisaroita kirjoitti...

Hei. Tulin vastavierailulle :) Todella kauniita kuvia sinulla blogissasi <3