lauantai 26. heinäkuuta 2008

Paluu arkeen ja juhlahumua

Arki on taas alkanut, töitä takana muutama päivä. Meillä töissä tehdään myös aamusta-iltaan-vuoroja, ja jo toisena työpäivänä minulla oli sellainen. Luulot pois heti alkuun. Sitten muutama päivä vapaata ja taas tulevat kaksi seuravaa päivää pitkiä. Töihin paluu tuntui lähes kulttuurishokille, oli ihan turistiolo. Kyllä se siitä. Kohta ei taas muista lomaa olleenkaan =0)

Harakankellotkin ovat kauniita kimppuna.

Mummo ja äiti saivat synttäritervehdyksensä tänään, mummo hartiahuivin ja äiti olkalaukun. Molemmat olivat lahjoihinsa tyytyväisiä. Äidin kanssa ihmettelimme harmitusta, heidän kameransa muistikortilta olivat ihmeen kaupalla hävinneet koko kesän muistot. Luultavasti heidän taikka lastenlasten virhepainalluksien seurauksena. Mitä opimme tästä? Kuvat mahdollisimman usein kortilta koneelle ja tarkkana kameran (sekä sen kuka sitä käsittelee) kanssa. Höh. Suretti ja kiukutti vanhempien puolesta, ovat olleet niin tyytyväisiä ensimmäiseen digipokkariinsa. Mutta eipä siinä mikään auta.

Mummon pihassa kukkivat pelargoniat ja lumihiutaleet vanhassa padassa.


Syntymäpäiviä on mahtunut reilusti viime viikkoihin. Useampi ystävistä on täyttänyt vuosia ja lahjuksia on mietitty päät surraten. Lisäksi äiti, mummo ja anoppi ovat kaikki syntyneet neljän päivän sisällä heinäkuun lopussa. Anoppi täytti pyöreitä ja juhlia vietettiin vanhassa pappilassa ruhtinaallisen pitopöydän ääressä. Napa paukkuu vieläkin. Nämä kuvat pappilan hurmaavasta pääsalista.Lopuksi esitellään juhla-aamun pikaostosreissun kenkälöytö joka täydensi loistavasti musta-valkeaa juhla-asuani. Olin kenkiini tyytyväinen, suloiset ja vieläpä mukavat jalassa.

2 kommenttia:

Hanneloore kirjoitti...

Hei Anki ja kiitos vierailustasi blogissani:)
Nyt pääsin ensivisiitille sinun blogiisi ja hienolta näyttää.
Tulin heti ajatelleeksi että tulisimme varmaan hyvin juttuun koska kuvistasi välittyi sama ajattelu ja arvomaailma kuin minulla.
Rakastan kukkia ja luontoa yleensäkin. Nuo sinun maisemakuvasi olivat todella hienoja. Näpsein juuri tänään mökiltämme vähän samantapaisia:)
Hyvää alkavaa viikkoa ja laitan sinut myös suosikkiblogeihini:))
Hanna

Anki kirjoitti...

Heipparallaa Hanna!

Kiitokset vierailusta, ystävälliset sanat lämmittivät mieltä ja piristivät 14h työpäivän jälkeen!

Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinulle, Ilonpipanoita! ***