maanantai 7. heinäkuuta 2008

Mukavaa maanantaita

Tässäpä muutama pioni-kaunotar, jotka olen pelastanut maata myöten makaamasta sateen kourista. Joku sanoi, että joka kesä sataa aina kun pionit kukkivat, alan olla samaa mieltä. Sateet tosin ovat varsin kuuroluonteisia, mutta tuntuu, että parin tunnin välein tulee vettä taivaalta kuin saavista kaataisi. Eilisellä pyörälenkillä onnistuin kastelemaan itseni oikein kunnolla. Kun lähdin niin paistoi aurinko, mutta jo kymmenen minuutin päästä olin vettävaluva. Sinnikäästi poljin kuitenkin suunnitelemani lenkin ja hoin, etten ole sokerista tehty =0)



Nyt yritän skarpata ja hillitä itseäni. Löysin juuri Askon nettisivuilta havittelemani nahkaisen löhötuolin lähes puoleen hintaan. Päässä surraa laskelmat, olisko moiseen hankintaan mitenkään varaa. Argh, huono itsekuri. Minut tuntien tuoli on meillä jo illalla. Mieskin innostui. Hui.


4 kommenttia:

*Katinkainen* kirjoitti...

Onnea uudelle sohvalle!!!=O)
Laitahan siitä tänne sitten kuvia!!!

*Katinkainen* kirjoitti...

Tarkoitin siis tuolia!!!
Pääasia,että voi oleilla rentoutuneena ja tarttua onnentunteeseen,siinä makoillessa!!!=O)

Anki kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta! Hullutuksiin =0)

Katsotaan huomenna paremmalla onnella, nyt ehti mennä pulju kiinni ja päivä hurahti miehen touhuissa ja tuukailuissa. =)

Kiva kun kävit kylässä!

Malla kirjoitti...

Kauniita kukkasia. Minua niin harmittaa, kun en itse voi juurikaan pitää kukkia sisällä - olen ilmeisesti sen verran allerginen, että heti alkaa ahdistaa henkeä ja kurkkua kutittaa.

Mukavaa ja toivottavasti myös aurinkoista viikkoa sinulle!