perjantai 11. heinäkuuta 2008

Ulkoilmaelämää

Viime päivät on oltu ihan pihalla =0)

On ajettu nurmea, kitketty, revitty nokkosia ja leikattu orapihlaja-aitaa. Auringon pilkistäessä olen yrittänyt myös paistatella päivää. Lisäksi on liikuttu. Paljon. Mistä hyvä mieli. Takana tällä viikolla erinäinen määrä, juoksu-, kävely-, ja pyörälenkkejä. Viimeiseltä saavuin juuri.

Tässä muutama kuva matkan varrelta. Ilma oli täynnä usvaa illansuussa yllättäneen kaatosateen jäljiltä. Tuoksui ihanalle. Kirosin itseäni kun "oikea kamera" taas kotona. Onneksi kännykässä kohtuullinen räpsytin. Tein myös toisen virheen ja lähdin matkaan ilman linssejä, pyöräilystä ei kovin nauti hönniäiset silmässä. Kaksi kunnon osumaa sain matkan varrella. Kirveli ja poltti. Yritin ottaa valokuvaakin silmästäni peilin puutteessa, nähdäkseni missä pörriäinen luuraa. Ei löytynyt. Kuin vasta kotona.

Tässä muutamia otoksia vielä omalta pihamaalta. On se kumma miten nuo pionit jaksavat ihastuttaa olemuksellaan. Ovat oikeita pihamaan kuningattaria! Ruusut eivät voi yhtä loistokkaasti, niissä näkyy olevan joku tyyppi, joka puree lehtiin reikiä ja saa ne kippuraan. Joku viisas voisi kertoa, mistä apu moiseen?? Muutama nuppu puskissa kuitenkin sulostuttamassa eloa.

1 kommentti:

Maissi kirjoitti...

Kauniita pioneja sinulla. Minäkin suunnittelen pionipenkkiä, mutta ensin täytyisi saada valmiiksi aloittamani havupenkki ja tekemistä olisi vaikka miten paljon!! Ihania noi vaaleanpunaiset.

Liikkumisesta tulee tosi hyvä mieli. Sinä taidat oikein nauttia siitä!? Minä en ole päässyt siinä asiassa vielä siihen pisteeseen, että jaksaisin ihan juoksulenkille. Tykkään kyllä syksyisistä kävelylenkeistä, kun ilma on oikein raikasta!